DAUN INSULIN BANTU CAIRKAN LEMAK

Rahsia Alam yang sudah terbukti bantu turunkan berat badan dengan pantas.

Penemuan Terbaru!

Rahsia amalkan Daun Insulin dapat bantu turunkan berat seawal 2 minggu,
Hanya dengan cairkan lemak

Mengapa Susah Nak Kurus?

Jawapannya mungkin tidak seperti yang anda sangka.

Nak turun berat badan macam nak kena melalui medan perang, tapi berat badan tetap macam taknak turun. 

Lepas workout, diet sana sini, berat pun naik turun, tapi tak konsisten.

Jadi, mesti selalu fikir, 

“Kenapa ni? Macam tak berkesan je usaha kita.” 

Lagi-lagi bila dah start diet, awal-awal mungkin turun sikit, tapi kemudian cam slow je, atau langsung tak berubah. 

Balik makan cam biasa, berat pun naik balik. 

Mesti rasa macam nak surrender, kan?

Yang paling jadi halangan tu sebab faktor hormon. 

Hormon dalam badan punya peranan besar dalam kawal berat badan. 

Ada hormon yang control rasa lapar, hormon yang regulate metabolism, semua tu ada kaitan.

Kira, hormon ni pun ada nak maintain kestabilan berat badan. 

Bila kita cuba nak turun berat badan, hormon ni akan bertindak balas, buatkan kita rasa lapar lagi, metabolism pun jadi perlahan.

Tapi sekarang, ada satu jalan penyelesaian,  iaitu guna Daun Insulin.

Ni ekstrak daun yang tinggi dengan gymnemic acid. 

Benda ni boleh bantu control nafsu makan manis, dan dalam masa yang sama, boleh kurangkan penyerapan gula dalam badan.

Yang paling best, benda ni boleh boost pengeluaran insulin dalam badan. 

Senang cerita, dorang boleh kurangkan kalori dalam diet dorang.

Benda ni memang boleh support usaha untuk kurangkan berat badan. 

Hormon ni memang tricky, tapi dengan bantuan macam ni, mungkin boleh buat perbezaan.

Jadi...Apa Cara Paling Mudah Untuk Rawat Kulit dari Dalaman?

Memperkenalkan

NMN-WHITE

NMN-WHITE Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk merawat dan memperbaiki sel kulit anda daripada dalam. Hasilnya kulit akan jadi lebih putih dan menawan.

Menggunakan NMN (Nicotinamide Mononucleotide) sebagai bahan utama yang bantu percepatkan proses baik pulih sel kulit yang rosak.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

NMN ialah ramuan rahsia sebagai anti-penuaan bagi membantu dan merawat sel dengan meningkatkan tahap NAD+.

Bagaimana NMN-WHITE Boleh Membantu Anda?

  • Pemulihan Sel Kulit: Aktiviti biologi NMN memulihkan sel kulit yang rosak, memperbaharui kulit dari dalam ke luar.
  • Pencerahan Kulit: Formula khusus NMN mengurangkan pigmentasi, memberikan tona kulit yang lebih sekata dan cerah.
  • Perlambatan Tanda Penuaan: NMN memperlahankan proses penuaan, mengurangkan kedut dan garis halus.
  • Perlindungan Antioxidant: Lindungi kulit dari radikal bebas dengan kuasa antioksidan NMN.
  • Pengukuhan Barier Kulit: NMN meningkatkan keanjalan kulit, memperkuat barier kulit untuk melindungi dari faktor luaran.
  • Penyerapan Nutrien: Formula NMN membantu kulit menyerap nutrien dengan lebih efisien, memberi kulit nutrisi yang diperlukan.
  • Keseimbangan Hormon: NMN menyokong keseimbangan hormon kulit, mempromosikan kecantikan semula jadi.
  • Kesihatan Kulit Dari Dalam: Dengan NMN, sistem penghadaman dan kesihatan usus anda ditingkatkan, memberikan kesan positif kepada kulit anda.
  • Relaksasi dan Ketenangan: Manfaat anti-stress NMN membantu anda mencapai ketenangan, yang mempengaruhi kulit anda.
  • Perlindungan dan Pemulihan: NMN melindungi kulit daripada keradangan, memperbaiki kerosakan kulit dan menjaga kesihatan kulit anda.

BUKAN JANJI KOSONG! LIHAT APA KATA PAKAR​

Hasil kajian membuktikan NMN bantu atasi masalah kulit nampak tua dengan perbaiki sel kulit dari dalam.​

NMN juga bantu kurangkan melanin yang menjadi punca kepada warna kulit gelap​

Paling penting NMN juga terbuktti sebagai bahan anti-aging.​

NMN juga bantu atasi masalah tulang rapuh​

NMN bantu baiki sel kulit yang telah rosak dan hasilkan sel kulit yang baru.​

INI PULA BUKTI DARI PENGGUNA NMN WHITENING

Apa Anda Akan Dapat Jika Beli Hari Ini?​

PROMOSI 10.10

ALL RIGHT RESERVED © 2023 ERVA GLOBAL​